Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/customer/www/mercatmunicipal.com/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/mercatmunicipal.com/public_html/wp-content/themes/Mercat_Municipal/includes/builder/functions.php on line 2146
Termes i condicions | Mercat Municipal
Deprecated: wp_no_robots és obsolet des de la versió 5.7.0! Usa wp_robots_no_robots() com a substitució. in /home/customer/www/mercatmunicipal.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4861

Termes i condicions

COMPONENTS DEL CONTRACTE

 Aquests Termes i Condicions, junt amb la confirmació de la comanda, constitueixen el contracte entre Mercat municipal i el client per al subministre de productes. No seran d’aplicació caps altres Termes i Condicions. S’entendrà que el client està d’acord amb les condicions generals que es contenen a aquest text, des del moment en que accepta, declara haver llegit i està d’acord amb aquests Termes i Condicions.

FER UNA COMANDA

Per poder fer una comanda, el Client haurà de tenir 18 anys d’edat com a mínim. Si ets menor d’edat, demana als teus pares o tutors legals que facin la compra al seu nom.
Si tens entre 14 i 18 anys d’edat, pots sol·licitar informació sobre productes i esdeveniments. En qualsevol cas, és recomanable que comptis amb els teus pares o representants legals abans de navegar i/o registrar-te a les nostres pàgines web o aplicacions mòbils per tal que puguin explicar-te qualsevol dubte que pugui sorgir-te.

Si ets menor de 14 anys, si us plau, no ens proporcionis cap informació personal, doncs no podem acceptar-la.

Un cop hagi accedit a la pàgina web corresponent, el client haurà d’omplir el formulari amb les dades personals necessàries que se li demanen i que es troben a totes les nostres botigues online, i haurà de fer clic al botó “finalitzar comanda” per confirmar la compra.

 Quan el client finalitzi la seva comanda, li enviarem un correu electrònic amb el seu número de comanda i els detalls de la compra.

En cas que hi hagi algun problema amb l’enviament del material, ens posarem en contacte amb el client el més aviat possible per informar-lo sobre la situació i suggerir-li productes alternatius que pugui desitjar comprar. O bé proposar-li la devolució de la suma de diners que ens hagi satisfet per tals productes.

El client podrà cancel·lar la comanda en qualsevol moment i sense cap cost addicional, sempre que la comanda no hagi sigut facturada i enviada a través de l’empresa de transport. Si el paquet ja hagués sortit de les nostres instal·lacions, el client podrà rebutjar-lo amb l’empresa transportista al moment de la recepció de la compra.

La disponibilitat dels productes de la web canvia constantment i reflecteix la situació en temps real. Afegir un article a la cistella de compra no garanteix que quedi reservat per al client, ja que altres clients poden haver-lo comprat mentre estava navegant per la web. Només en el moment que s’ha completat el procés de pagament, el producte queda reservat efectivament per al client.

Farem tots els esforços possibles per subministrar els productes enumerats en la confirmació de la comanda. Tot i així pot haver-hi ocasions en les que ens sigui impossible subministrar tals productes degut a, per exemple, que tals productes no estiguin en estoc. En aquests casos ens posarem en contacte amb el client per informar-lo i potser suggerir-li productes alternatius que pugui desitjar comprar. Si no accepta els nostres suggeriments cancel·larem la seva comanda en relació amb els productes que no puguem subministrar i li tornarem la suma de diners que no hagi satisfet per tals productes. La devolució d’aquesta suma de diners serà el límit de la nostra responsabilitat davant el client, si ens fos impossible subministrar-li els productes sol·licitats.

INFORMACIÓ SOBRE ELS PRODUCTES

Donem molta importància en relació a la informació que oferim sobre les característiques essencials dels productes a través de descripcions tècniques que provenen de les nostres empreses col·laboradores i fabricants, i fotografies que il·lustren els productes. Tota aquesta informació es proporciona dins del límit de la tècnica i respectant els millors estàndards del mercat.

PREUS

El preu de cada producte vindrà determinat clarament a la pàgina web. El preu i les condicions dels productes oferts, podran variar, però en qualsevol cas sempre regiran per al Client el preu i les condicions que hi havia quan va fer la comanda.

Ens reservem el dret a cobrar la comanda des del moment de la seva recepció.

En alguns països o zones també existeixen despeses addicionals com la gestió de documents per duana. Aquestes despeses les cobra l’empresa de transport que fa d’intermediari. Els aranzels i normes de duanes varien als diferents països i és difícil conèixer el seu funcionament amb exactitud.

Les despeses d’enviament no estan indicades als preus dels productes. Les despeses del servei d’enviament van a càrrec del client i s’afegiran al total de l’import dels productes seleccionats. El client pot consultar les despeses d’enviament a la cistella de compra, abans de confirmar la comanda i abans de finalitzar el procés de contractació.

DISPONIBILITAT

S’ha de tenir en compte que les comandes s’envairan dins dels límits d’estoc disponibles. Si un dels productes comprats no estigues en estoc, ens comprometem a envair al client un correu electrònic el més aviat possible (a partir de la data en que va fer la comanda) per comunicar-li el termini en que podrem enviar els seus productes. En cas que no estigues interessat en esperar, podrà demanar la devolució dels imports que hagi pagat per tal article.

Si algun dels productes de la seva compra, un cop facturat, no està disponible, ens comprometem a enviar al client els productes disponibles i a regalar-li les despeses d’enviament de la resta de la compra. Si és possible, li proposarem un article de qualitat i preu equivalents per tal de substituir el producte indisponible. En cas que no accepti el producte substitutiu que li haguem proposat, procedirem a tornar-li els diners del producte indisponible. Si vol tornar el producte substitutiu, les corresponents despeses d’enviament aniran a càrrec de Mercat Municipal.

PAGAMENT DELS PRODUCTES

Pagament a través de PayPal

Podràs pagar de forma ràpida i segura, sense compartir informació financera amb Mercat municipal, a través del teu compte de PayPal o amb la teva targeta de crèdit o dèbit. Paypal codifica automàticament les dades confidencials amb l’ajuda de les millors tecnologies disponibles al mercat.

ÚS DEL PROGRAMARI

El programari que es troba disponible per a la seva descàrrega des d’aquest lloc web es troba protegit per drets d’autor. Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari descarregat des d’aquest lloc, han d’acceptar-se prèviament els termes i Condicions prèviament. Respecte al programari que no vingui acompanyat d’un Contracte de llicència, Quabu Solutions SL concedeix a l’usuari una llicència d’ús personal i no transferible, d’acord amb els presents termes i condicions, sempre que mantingui intactes les indicacions de drets d’autor i altres símbols de propietat. Es prohibeix expressament la còpia o reproducció del programari en qualsevol altre servidor o lloc a fi de la seva posterior reproducció o redistribució.

RESPONSABILITAT AMB ELS ENLLAÇOS

La funció dels enllaços que apareixen en esta pàgina té només finalitat informativa. Quabu Solutions SL rebutja la responsabilitat sobre la informació continguda en les dites pàgines web. Les eventuals referències que es realitzen en la web a qualsevol producte, servici, procés, enllaç, hipertext o qualsevol altra informació utilitzant la marca, el nom comercial o el fabricant o subministrador, que siguin de titularitat de tercers no constitueix o implica suport, patrocini o recomanació per part de Quabu Solutions SL.

RESPONSABILITAT SOBRE SEGURETAT

Quabu Solutions SL no és fa responsable dels possibles errors de seguretat que és pogueren produir pel fet d’utilitzar versions de navegadors no actualitzades, o dels conseqüències que és pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja sigui per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a Quabu Solutions SL.

RESPONSABILITAT DELS CONTINGUTS DE LA WEB

Quabu Solutions SL rebutja la responsabilitat que es derivi de la mala utilització dels continguts i es reserva el dret a actualitzar-los quan vulgui, a eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés a ells, de manera temporal o definitiva. Quabu Solutions SL rebutja la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en estes pàgines web i, per tant, no elaborada per Quabu Solutions SL o no publicada amb el seu nom. Quabu Solutions SL no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicats en la seva pàgina web. Quabu Solutions SL no es responsabilitza de l’ús que els menors facin de la web. Quabu Solutions  SL no és responsable que els continguts de la web puguin ferir la sensibilitat dels menors. És responsabilitat dels pares assegurar-se del correcte ús d’una eina com Internet i acompanyar els menors en les seves sessions.

CONFIDENCIALITAT DE LES DADES

Quabu Solutions SL es compromet a mantenir la confidencialitat de les dades dels nostres usuaris i visitants i a complir amb tots els requisits legals en vigor. D’acord amb el que estableix la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, Quabu Solutions SL es compromet al compliment de l’obligació de secret de les dades de caràcter personal, del seu deure guardar-los i adoptarà les mesures necessàries per a evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat , donat en tot moment de l’estat de la tecnologia. En conseqüència:

  • Les dades arreplegades per mitjà de formularis, correus electrònics o altres vies seran destinats, únicament i exclusivament, als fins indicats en el formulari que l’usuari ompli.
  • No cedirem a tercers ni vendrem o compartirem les dades dels usuaris.
  • No contactarem amb cap usuari llevat que siga estrictament necessari per al servici requerit.
  • Vosté té dret a obtindre la informació de les dites dades, rectificació, cancel·lació i oposició que li assistixen, enviant-nos un e-mail.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL DE LA WEB

Copyright © 2017, Mercat Municipal, de la gestió del qual s’encarrega Quabu Solutions SL. Els drets de propietat intel·lectual sobre la web, disseny gràfic i codis, són titularitat de Quabu Solutions SL. Correspon a la dita empresa l’exercici exclusiu dels drets d’explotació dels mateixos en qualsevol forma i, en especial, els drets de reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.