Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/customer/www/mercatmunicipal.com/public_html/wp-content/plugins/googleanalytics/tools/class-support-logging.php on line 123

Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/customer/www/mercatmunicipal.com/public_html/wp-content/themes/Mercat_Municipal/includes/builder/functions.php on line 2146
Preguntes freqüents | Mercat Municipal

Preguntes freqüents

A continuació podeu trobar un conjunt de preguntes que us ajudaran a entendre el funcionament del web.

Preguntes freqüents dels venedors

Com em registro a la pàgina web?

Per registrar-te a la pàgina web, has d’anar a Sigues venedor, que trobaràs al menú superior de la web. Un cop aquí, només hauràs d’omplir el formulari, escollir la teva subscripció i clicar Fes-te’n Venedor. Seràs redirigit a la pàgina de pagament per comprar la teva subscripció. Un cop hagis realitzat el pagament ja seràs venedor!

Com dono de baixa el meu compte de venedor?

Per donar de baixa el teu compte ha d’anar a la pàgina Dóna’t de baixa del menú superior. Un cop aquí, ompli el formulari amb les seves dades i enviï’l. Un cop haguem processat la sol·licitud l’informarem.

Com compro el meu paquet de subscripció?

Un cop al formulari de Sigues venedor hagis escollit el teu paquet de subscripció se’t redirigirà automàticament a la pàgina de pagament per procedir al pagament del paquet de subscripció a través de Paypal.

On puc canviar les dades de la meva botiga?

Un cop has iniciat sessió, des de la pàgina de La meva botiga, ha d’anar a Configuració → Botiga, i podràs canviar les dades.

Com afegeix-ho un producte?

Per afegir un producte a la teva botiga, has d’iniciar sessió i entrar a la pàgina La meva botiga . Un cop al panell de control has d’anar a Productes i fer clic a Afegeix un nou producte. Has d’omplir les dades, afegir una foto i clicar a Crear un producte.

Com esborro un producte?

Per esborrar un producte has d’accedir a La meva botiga → productes. Un cop aquí hem de col·locar el cursor a sobre del producte a esborrar i seleccionar l’opció esborrar.

Com modifico un producte?

Per modificar un producte has d’accedir a la meva botiga → productes. Col·locar el cursor a sobre del producte i clicar a edita.

On puc veure les comandes que tinc?

Per visualitzar les comandes has d’accedir a la meva botiga → comandes. Una altre opció es accedir el meu perfil les meves comandes.

Com afegeix-ho un cupó?

Per afegir un cupó has d’accedir a la meva botiga → cuponsafegir un cupó.

Com modifico un cupó?

Per modificar un cupó has d’accedir a la meva botiga cupons. Per editar el cupó has de col·locar el cursor a sobre del cupó i clicar edita.

Com esborro un cupó?

Per esborrar un cupó has d’accedir a la meva botiga → cupons. Per esborrar el cupó has de col·locar el cursor a sobre del cupó i clicar esborrar.

On puc veure les vendes d'un mes?

Per revisar les vendes d’un mes has d’accedir a la meva botigainformes. Per veure les vendes concretes d’un dia, hi ha una pestanya en concret on es poden seleccionar dies concrets.

On puc veure els guanys de la meva botiga?

Per revisar els guanys de la botiga únicament has d’iniciar sessió i accedir a La meva botiga.

On puc veure les ressenyes dels meus productes?

Per veure les ressenyes dels productes has d’accedir a la meva botiga → ressenyes.

Com contracto una subscripció?

Si ets nou a la plataforma has de contractar la subscripció mitjançant el formulari Sigues venedor del menú superior i realitzant el pagament de la subscripció.

Com canvio la meva subscripció?

Per canviar la teva subscripció ha d’iniciar sessió en el seu compte venedor i accedir a la pestanya Subscripcions de la pàgina La meva botiga. Un cop aquí ha de clicar el botó Comprar de la subscripció que desitja i la nova subscripció s’afegirà a la cistella. Ara només falta realitzar el pagament de la subscripció i la antiga serà substituïda per aquesta.

Com dono de baixa la meva subscripció?

Per donar de baixa la teva subscripció ha d’iniciar sessió en el seu compte venedor i accedir a la pestanya Subscripcions de la pàgina La meva botiga. En la seva subscripció contractada veurà un botó Dóna de baixa que el portarà a un formulari per donar de baixa la seva subscripció. Un cop enviat el correu ens ocuparem de donar de baixa la seva subscripció i l’informarem quan el tràmit hagi estat resolt.

Com puc saber quina subscripció tinc contractada?

Per saber quina subscripció tens contractada has d’accedir a la meva botigasubscripció. Un cop aquí podràs veure quina subscripció té contractada.

Com configuro el meu compte de Paypal?

Per configurar el compte de Paypal de la botiga, has d’accedir a la meva botigaconfiguració. Un cop a la configuració has d’accedir a l’apartat Pagament i omplir-lo amb les teves dades.

On puc afegir les meves xarxes socials?

Per afegir les xarxes socials a la botiga, has d’accedir a la meva botigaconfiguració. Un cop a l’apartat de configuració has d’accedir a l’apartat de Perfil Social i omplir-lo amb les teves dades.

Com configuro l'enviament dels meus productes?

Per configurar l’enviament dels productes, primer has d’accedir al producte en concret a enviar (la meva botigaproductes), un cop dins d’aquest producte anem a l’apartat Enviament i taxa i has de seleccionar la casella aquest producte requereix enviament. Un cop realitzada aquesta acció has d’anar a la meva botiga → configuracióenviament.  

Com modifico l'estat de l'estoc dels meus productes?

Per modificar l’estat de l’estoc dels productes, has d’accedir a la meva botigaproductes. Un cop a l’apartat clica l’opció edita del producte desitjat. Dins del producte has de modificar l’apartat inventari i ajustar el número de l’stock.

Preguntes freqüents comprador

Com em registro a la pàgina web?

Per registrar-te a la pàgina web has d’accedir a la pestanya Iniciar sessió i seleccionar l’opció soc un client, omplir les caselles i clicar el botó de registrar-se.

On puc veure les comandes que he demanat?

Per veure les comandes que has demanat has de dirigir-te a la pestanya El meu perfil i seleccionar l’apartat les meves comandes.

Puc tornar a demanar una comanda ja demanada prèviament?

Sí, es pot tornar a demanar. Si vols tornar-la a demanar has d’accedir a el meu perfil → les meves comandes. Un cop a comandes has de clicar el botó Mostra per veure els detalls de la comanda. Un cop a dins de la comanda has de clicar Tornar a demanar la comanda.

Puc fer la mateixa comanda variant quantitats dels productes o afegint altres?

Sí es pot. En cas de que hagis volgut variar la quantitat de productes després hauràs de clicar el botó d’actualitzar la cistella. I en cas de voler afegir productes pots anar al producte de la botiga que desitgis i afegir-lo sense cap problema.

On puc veure els detalls de la comanda que he demanat?

Tens dues maneres per veure els detalls de la comanda que has demanat; una d’elles es accedir a El meu perfil, anar a l’apartat les meves comandes i seleccionar el botó Mostra. Per una altra banda pot veure els detalls en el correu electrònic que se t’haurà enviat després de fer una comanda.

Com puc afegir un producte a la cistella?

Per afegir un producte a la cistella has d’anar a la pàgina de Productes i seleccionar la categoria del producte que vols. Un cop a la categoria has de clicar sobre el producte que vulguis i clicar Afegir a la cistella.

On puc puntuar un producte?

Per puntuar i opinar sobre un producte has de clicar sobre el producte i accedir a l’apartat ressenyes. Només ho podràs fer si has comprat el producte prèviament. 

Com puc eliminar un producte de la cistella?

Per eliminar un producte de la cistella, has de clicar la icona de la cistella del menú superior. Un cop aquí per eliminar el producte has de clicar la x del producte desitjat.

On puc veure els productes de la meva cistella?

Per veure els productes que hi ha a la cistella has de clicar la icona de la cistella del menú superior de la pàgina.

Com puc afegir un cupó a la meva compra?

Per afegir un cupó a la compra has de clicar la icona de la  cistella i afegir el codi del cupó a la cistella.

Com puc afegir una quantitat determinada d'un producte?

Per afegir una quantitat determinada d’un producte has d’escollir la categoria del producte que desitgis i escollir el producte. Un cop dins del producte pot seleccionar la quantitat que vols del producte a la casella situada sota el preu.

Com puc contactar amb un venedor?

Per contactar amb un venedor has d’accedir a l’apartat Parades del mercat del menú superior de la pàgina. Busca la botiga del venedor a qui vulguis enviar el correu electrònic. Per enviar-lo has d’omplir l’apartat Necessito ajuda i clicar el botó Enviar.

Com afegeix-ho el meu compte de paypal?

Podràs afegir el compte de Paypal quan procedeixis al pagament.

On indico la meva direcció per rebre la comanda?

Per indicar la direcció d’enviament i facturació has d’accedir a El meu perfil → Les meves Adreces i clicar Edita en cada adreça.

Preguntes Comunes:

Com puc iniciar sessió?

Per iniciar sessió a la pàgina web has de dirigir-te a la pestanya del menú superior anomenada Iniciar sessió .

Com puc tancar sessió?

Per tancar sessió has de dirigir-te a la pestanya el meu perfil i seleccionar l’opció Desconnecta’t. En cas de ser venedor disposes d’una altre opció afegida; has de dirigir-te a la meva botiga on trobaràs un botó a la part inferior del menú que et permetrà tancar la sessió.

On puc canviar la meva contrasenya?

Per canviar la contrasenya del teu compte has de dirigir-te a la pestanya El meu perfil i clicar a Les meves dades. Un cop estiguis aquí podràs canviar la contrasenya. Un cop l’hagis canviada només has de desar els canvis.

On puc canviar el meu correu electrònic?

Per poder canviar el correu electrònic has de dirigir-te a El meu perfil i seleccionar l’opció Les meves dades. Un cop aquí modifiqui el camp Correu electrònic i desi els canvis.